Prej orës 9 në Strasburg ka nisur mbledhja e ministrave të Punëve të Jashtme të Bashkimit Evropian, ku është duke u diskutuar edhe për çeljen e negociatave mes BE-së, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Kjo mbledhje po ndiqet me interes nga qeveria shqiptare dhe faktori politik vendas.

Për të mësuar më shumë detaje ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Muhamed Veliu, gjatë edicionit informativ të orës 12.

Top Channel