Është mbyllur protesta e banorëve te Unaza e Re, ndërkohë që banorët paralajmërojnë tjetër protestë për nesër.

Kujtojmë se protestës së sotme iu bashkua edhe kreu i PD Lulzim Basha i cili ndër të tjera tha:

“Nuk shkohet në Europë më një kryeministër hajdut narkotrafiknat dhe pa zgjedhje të lira. Shqipëria si Europa është thirrja e çdo demokrati është urdhëresa më e shenjtë për opozitën e bashkuar, ndaj sonte luftojmë për gjëra të shenjta që na bashkojnë, për fëmijët tanë, për shenjtërinë e banesës, ligjin. Luftoni për fëmijët tuaj. mos të presim që e keqja të tmerrojë fëmijët tuaj, po të rrimë e këtu e ta luftojmë atë”.

  Basha nga Unaza e Re: Nuk shkohet në Europë me një kryeministër hajdut!

Top Channel