Nga sot Shkodra do të ketë një kryetar të ri të këshillit të Qarkut.

Në mbledhjen e zhvilluar në prefekturën e Shkodrës, u votua Hilmi Lakti dhe ai do të mbajë postin e ri të Këshillit të Qarkut.

Ai u zgjodh në këtë detyrë me 18 vota pro dhe një kundër.

Top Channel