Milo tregon pistën e fshehtë në Open: Pozita do bëjë marrëveshje me opozitën me ndërmjetësim ndërkombëtar

03/10/2019 23:10

Profesori Paskal Milo, kryetar i PDS është me idenë që opozita është tërhequr nga bojkoti. S’do të ketë më bojkot nga opozita, u shpreh Milo.

“Ka një pistë të fshehtë. Pozitë, opozitë me anë të ndërmjetësimit ndërkombëtar do gjejnë pika me anë të cilat mund të diskutohet”- tha Milo.

“Por duhet pasur parasysh edhe kjo, që negociatat do të sjellin një debat tjetër dhe konflikt të ri mes dy palëve”- vijoi Milo.

Top Channel