Në një kohë kur të gjithë jemi sy e veshë ndaj çdo zhvillimi të fundit të aktivitetit sizmik në vend, duket se toka vazhdon ende të dridhet.

Nisur nga të dhënat e Institutit të Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, tërmeti i fundit është regjistruar në orën 18:42, i shkallës 3 Rihter.

FOTO GALERI
2/2

Top Channel