Në pjesën e tretë të emisionit Open në Top Channel u fol për faktorin Meta. Si po ndikon presidenti në krizën politike në vend? Vendimet e tij a e kanë ndikuar pozitivisht apo negativisht për zgjidhjen?

Andi Bushati ka deklaruar se Meta është detyruar të mbajë atë pozicion nga veprimet dhe vendimet e marra nga mazhoranca. ‘Të qenurit mbi palet do të thotë t’i shërbesh Edi Ramës’- tha Bushati.

Ka ndërhyrë menjëherë Alfred Pezës. “Presidenti Meta ka veshur kostumin e liderit të opozitës. Ai i hodhi benzinë zjarrit duke synuar thellimin e krizës për të shpëtuar opozitën”- tha Peza.

Top Channel