Pas kërkesave të shumta nga abonentët tanë, e sidomos nga bashkë-atdhetarët që jetojnë jashtë Shqipërisë, DigitAlb njofton se do të shtyjë OFERTËN deri në mbrëmjen e vonë të datës 30 GUSHT.

4 oferta të reja që nga 22 gushti, si për paketa familjare ashtu edhe për ato premium duke bërë që në familjet tuaja të mos mungojnë filmat, dokumentarët dhe çdo program i përzgjedhur që transmetohet në platformën më të madhe dixhitale.

Për paketat familjare tokësore nga 11,990 lekë në 9990 lekë, për paketat premium tokësore nga 25,990 lekë në 19,990 lekë. Ndërsa për paketën në platformën satelitore, paketa familjare ka shkuar nga 18,990 në 14,440 lekë, kurse për ato premium nga 31,990 në 24,440 lekë.

Në kuadër të procesit të digjitalizimit, DigitAlb me abonimet tre mujore prej 4440 lekë iu dhuron dekoderin DVBT2 falas.

Përfitoni edhe pak orë nga Super-Uljet e fundit të kësaj vere.

  Katër ofertat e DigitAlb/ Dhjetëra kanale me çmim të ulët dhe dekoder falas

Top Channel