Është publikuar lista e plotë e rënditjes së maturantëve që kanë fituar të drejtën për të studiuar në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Tiranës.

Rregjistrimet për maturantët që kanë dëshirë të ndjekin studimet në këtë fakultet fillojnë me datë 2 shtator. Fakulteti njofton se në qoftë se ndonjë maturant ka ankimim për rezultatin e shpallur, kërkesa mund të dorëzohet pranë Sekretarisë Mësimore, FEUT, në datën 30 Gusht dhe përgjigjia do të merret brenda 24 orëve.

Për të shikuar listat e plota, klikoni në këtë link:

http://www.feut.edu.al/about/news/single-news.html?5d65a1e22260bc4c3630abdb

 

 

Ja njoftimi i plotë i Fakultetit të Ekonomisë:

Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, Ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin e Ekonomisë të UT, nëpërmjet aplikimit tuaj.

Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës.

Deri tek vija e kuqe janë fituesit e fazës së parë të raundit të parë, sipas çdo dege. Në datën 2 Shtator fillojnë regjistrimet e kandidatëve fitues, pranë Fakultetit të Ekonomisë, sipas njoftimit bashkëngjitur.

Nqs ndonjë prej jush ka ankimim për rezultatin e shpallur, kërkesa mund të dorëzohet pranë Sekretarisë Mësimore, FEUT, në datën 30 Gusht. Përgjigjia do të merret brenda 24 orëve.

Të dashur aplikantë që ndodheni poshtë vijës së kuqe, edhe sikur të gjithë kandidatët fitues në listat paraprake të shpallura, të regjistrohen në FE, mbeten ende 353 kuota të lira, për shkak se i njëjti kandidat është shpallur fitues njëkohësisht në disa degë sipas sistemit të aplikimit.

Përveç kësaj, shumë kandidatë janë shpallur fitues edhe në Fakultete të tjera.

Top Channel