Një zjarr ka rënë në afërsi të Delvinës, ku mësohet se vatra gjendet tërësisht nën kontroll.

Aktualisht në zonë gjenden mjetet zjarrëfikëse të MZSH-së dhe punonjësit e MZSH-së së Delvinës.

Bëhet me dijeni se situata po ndiqet nga kryetarja e bashkisë së Delvinës dhe prefekti i Vlorës.

*Lajmi mbetet në përditësim

Top Channel