Inspektoriati Shtetëror Teknik Industrial ka mbërritur në pikën e karburantit që shpërtheu mbrëmjen e së shtunës në afërsi të kryqëzimit të Shënkollit.

Pritet të bëhet bllokimi i kësaj pike, pasi ajo nuk plotëson kushtet e sigurisë.

Nga shpërthimi në fjalë mbetën të plagosur 5 anëtarët e një familjeje dhe dy punonjës të pikes së karburantit.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel