Në aksin rrugor Lezhë-Shëngjin ka aktualisht trafik të rënduar. Radha e gjatë me makina është shkaktuar për shkak të dyndjeve të pushuesve drejt plazhit.

Pushimet e fundjavës dhe temperaturat e larta dërgojnë shumë njerëz drejt bregut të detit dhe për pasojë kjo sjell trafik të rënduar.

Top Channel