Është bërë konstituimi i këshillave bashkiakë në Bulqizë dhe Mirditë.

Ndërkohë, kreu i ri i Bashkisë së Bulqizës, Lefter Alla do të bëjë betimin përpara marrjes së detyrës.

I njëjti proces do të ndodhë edhe në Bashkinë e Mirditës. Pjesëmarrës në konstituimin e Këshillit Bashkiak të Mirditës do të jenë ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe deputetja Lindita Nikolla.

Top Channel