Piro Misha është drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare. Ai u emërua nga Këshilli i Ministrave pas dorëheqjes së Persida Asllanit.

Vendimi është marrë më datë 31 korrik, por është botuar dje në faqen zyrtare të Këshillit të Ministrave. Pirro Misha është studiues i njohur, përkthyes dhe publicist.

Disa ditë më parë, ish-drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, Persida Asllani është liruar nga detyra me vendim qeverie.

Top Channel