Është konstituuar sot Këshilli i ri i Bashkisë Patos pas zgjedhjeve të 30 qershorit.

Këshilli i ri i Bashkisë Patos ka zhvilluar sot mbledhjen e parë të tij ku kanë marrë mandatet 19 këshilltarë, nga të cilët 18 kanë marrë mandatin nga PS dhe 1 këshilltar nga PSD.

Nuk është paraqitur 1 këshilltar nga PSD dhe një anëtare e PS është dorëhequr duke bërë jo të vlefshëm këto mandate.

Top Channel