Në bashkinë e Divjakës është bërë konstituimi i Këshillit Bashkiak për këtë bashki.

Të pranishem ishin deputeti i zones, Erjon Braçe dhe prefekti i qarkut Fier, Baki Bala.

Pas betimit të këshilltarëve bëri betimin para tyre dhe kryetari i bashkisë, Fredi Kokoneshi.

Ne prononcimin e tij, Kokoneshi, i cili do ta drejtojë këtë bashki për të tretën herë u shpreh se do të ishte më mirë të kisha dhe kandidatin e PD në këtë garë, por zgjedhja e tyre e la të kandidonte i vetëm.

Top Channel