Në familjen e 48 vjeçarit Festim Lato në lagjen Lirim të Vlorës janë hapur dyert e mortit. Një familje e madhe me 9 fëmijë, hynë dhe dalin të afërm dhe familjarë per ngushëllim.

Vëllai i madh i kësaj familje Xhemil Lato tregon se ende nuk e kane konfirmuar 100% se vëllai i tyre është vrarë.

Por janë duke pritur ADN ,ndërkohë po sipas një nga vëllezërve të Festimit ai tregon se tre fëmijët e Festimit nuk janë lejuar nga policia holandeze që të hyjnë në morg për verifikim e kufomës.

Po ashtu shtëpia kishte hapur dyert e mortit, por në portën e banesës 3 katëshe nuk kishte lajmërim nekrologjie.

Familjarët motrat dhe vëllezërit e Festimit janë jo vetëm të shqetësuar për humbjen e vëllait të tyre, por dhe të acaruar për ato që lexojnë në faqet e ndryshme në rrjetet sociale për të.

  Vrasja e të vetëshpallurit President i Çamërisë, shokët: Vrasje politike. Policia dyshon edhe për borxhlinjtë

Top Channel