Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Rrugore, Mitat Tola po jepte një intervistë për gazetarët lidhur me sigurinë rrugore kur pas krahëve të tij ndodh aksidenti. Dy automjete u aksidentuan në autostradën Tiranë-Durrës teksa Tola ishte duke dhënë këshilla se si shoferët duhet të tregohen më të kujdesshëm.

Ngjarja u vërejt menjëherë nga gazetarët, ndërkohë që Tola nuk bëri asnjë koment.

Një prej shkaqeve më të shpeshta përse ndodhin aksidentet në këtë aks është edhe mosrespektimi i distancës midis automjeteve. Edhe ky aksident ndodhi për këtë shkak dhe fatmirësisht nuk pati persona të lënduar.

  Elbasan-Tiranë, njollë e zezë

Aksidenti në minutën 5 të videos

FOTO GALERI
1/4

Top Channel