Pas Gjon Gjonaj të Pukes, Mark Babani i Vaut të Dejës bëhet i dyti i zgjedhur në veri që merr konfirmim nga gjykata për mandatin.

Gjykata e Shkodrës hodhi poshtë pretendimet dhe argumentet e Partisë Demokratike se procesi zgjedhor ka qenë i parregullt në këtë bashki, duke miratuar mandatin 4 vjeçar të Mark Babanit.

Top Channel