Sekretari për çështjet ligjore në Partinë Demokratike, Çlirim Gjata, duke folur në panelin e emisionit Open të Eni Vasilit, ka “këshilluar” live Presidentin Ilir Meta, duke folur për Parlamentin aktual.

Sipas Gjatës, Parlamenti ka 122 deputetë dhe është antikushtetues, ndaj duhet shpërndarë.

Top Channel