Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi deklaroi në emisionin Open se Partia Socialiste nuk ka shpallur fitore për zgjedhjet e 30 qershorit, por objektivi kryesor ishte mbajtja e zgjedhjeve të qeta.

Unë doja garë në Berat dhe nuk donim të fitonim bashkitë vetëm por opozita i ka bojkotuar dhe synimi ishte që të zhvillonim një proces për të mos prishim sistemin.

Robert Rakipllari ka ndërhyrë duke thënë se zgjedhjet u rrëzuan nga ODIHR dhe ata ishin një proces i parregullt.

Top Channel