Përfundon procesi i numërimit të votave në Bashkinë Mat dhe Klos.

Në Mat, garonte i vetëm Agon Malaj, që ka marrë rreth 8 mijë vota. Ndërkohe, në Klos, ka fituar Ilmi Hoxha me 3500 vota, kundër 1700 të Bedri Hoxhës, që kandidonte i pavarur. Në orën 11.00 do të fillojë numërimi për këshilltarët.

Top Channel