Ka përfunduar numërimi i votave në Mirditë.

Në garë ishin dy kandidatë, Ndrec Dedaj dhe Gjon Ndoj. Dedaj ka fituar përballë rivalit të tij me një diferencë të thellë.

Ndrec Deda  ka marrë 5272 vota, ndërsa rivali i tij Gjon Ndoji, ka arritur që të marrë vetëm 339 vota. Në total kanë dalë të pavlefshme 667 fletë votimi.

Top Channel