Vazhdon shpërndarja e materialit zgjedhor në Kukës.

Raportohet se pa përfunduar ka mbetur njësia administrative Kolsh, Bicaj dhe qyteti Bashkia Kukës.

Shpërndarja është bërë me automjete të ushtrisë të Ministrisë së Mbrojtjes, ndërsa qendrat e votimit janë nën kujdesin e forcave të policisë.

Deri tani procesi ka kaluar pa ndonjë incident.

Disa materiale zgjedhore janë nisur për në qendra zgjedhore përmes veturave private, por nën përcjellje të policisë.

Top Channel