Është tensionuar situata në bashkinë e Vaut të Dejës, ku mbështetësit e opozitës kanë nisur protestat përballë KZAZ-ve, duke kërkuar lirimin e tyre nga materialet zgjedhore.

KZAZ-së numër 6, e cila është shkolla “Ndre Mjeda” konkretisht i është vënë zjarri, si pasojë janë plagosur dhe 3 policë.

Ndërkohë siç shihet edhe nga videot, duket dëmtimi i materialeve zgjedhore.

Top Channel