Erion Veliaj, kryetari i bashkisë së Tianës, i ftuar në emisionin Open, ju përgjigj gazetarit Erli Murati, i cili i tha se po garon pa rival.

Kryebashkiaku Veliaj e ka nisur diskutimin e tij duke uruar rivalin e tij të Bindjes Demokratike, Arben Skënderi i cili sot është shtuar me djalë dhe duke e konsideruar si një person me dinjitet i së djathtës, i cili ka qenë edhe drejtor në bashkinë e Tiranës.

Por sipas Veliajt, edhe pse gara për kryetar nuk është kaq e fortë, për këshillin bashkiak ka një numër më të madh forcash politike që bëjnë fushatë mjaft të zellshme dhe të fortë…

“E kam thënë gjithmonë se garën e kemi me veten” tha Veliaj, i cili shtoi se ka fituar ose gati ka fituar edhe në njësitë që fitonte gjithmonë PD-ja.

Top Channel