Kuvendi po diskuton sot në seancën plenare një interpelancë me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, kërkuar nga deputeti Artur Roshi.

Ajo çfarë është vë re është edhe pjesëmarrja e kryeprokurores Arta Marku, e cila do të prezantojë raportin e Prokurorit të Përgjithshëm mbi gjendjen e kriminalitetit për vitin 2018.

Po ashtu sot do të prezantohet raporti i veprimtarisë vjetore të Entit Rregullator të Energjisë për vitin 2018.

Kuvendi shqyrton sot edhe Projektligjin “Për një ndryshim në ligjin nr. 9900, datë 10.04.2008, “Për rezervat materiale të shtetit”.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel