Taulant Balla ka deklaruar në emisionin Open se audiopërgjimet janë përgatitur në landmarkun e kompanisë së kunatit të Lulzim Bashës dhe ngjajnë të njëjtë me përgjimet e Babales.

Drejtuesja e emisionit Open Eni Vasili e pyeti Ballën se kush është ky personi, Balla tha: Indrit quhet..

Top Channel