Kreu i PD, Lulzim Basha nuk iu përgjigj ftesës së Prokurorisë për lobimin e ashtuquajtur rus, me arsyetimin se nuk i ka vënë në dispozicion dokumentacionin e kërkuar.

Por reagimi i Prokurorisë së Tiranës ka qenë tepër i ashpër duke vendosur shoqërimin e detyrueshëm të kreut të PD-së Lulzim Basha.

Prokuroria e Tiranës e dërgoi shkresën mesditën e datës 12 qershor, e cila mban firmën e prokurorëve të çështjes Ervin Karanxha, Gjergji Tako dhe Kole Hysenaj. Nën hetim janë marrë gjithashtu edhe ish-sekretari i përgjithshëm dhe ish-deputeti Arben Ristani si dhe Ilir Dervishi ekonomist në PD.

Top Channel