Maturantët i janë nënshtruar sot provimit në lëndën e  matematikës, por aludohet se teza është shitur.

Ish-kryeministri Sali Berisha, në një postim në Facebook pretendon se ka siguruar tezën e matematikës dhe se  ajo është kthyer në biznes.

“Biznes me tezat e provimit të maturës!

Shitet teza e matematikës së maturës. Sot është provimi i maturës së lëndës së matematikës. Provimi ka filluar në orën 10.00, por teza ka dalë që në 10.30. sb”, shkruan ish-kryeministri

FOTO GALERI
1/4

Top Channel