Exclusive sjell sonte në mbrëmje dokumentarin “Piramida në tri kohë”.

Historia e godinës që u ngrit si muze për ish-diktatorin në komunizëm, ndryshimi i destinacionit në demokraci dhe degradimi i saj, si edhe projekti i fundit për ta transformuar.

Top Channel