Të njëjtin vendim Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka marrë edhe për gjyqtarin e Apelit Shkodër, Fuat Vjerdha.  

Gjyqtari  Fuat Vjerdha njihet ndryshe si njëri nga gjyqtarët e Dritan Dajtit, për të cilin ai votoi kundër zbritjes së dënimit të tij. Vjerdha bashkë me Lindita Hoxhën vendosen kundër gjykimit të shkurtuar, ndërkohë që tre të tjerë, Petrit Aliaj, Aleks Nikolla dhe Skënder Damini vendosën të zbresin dënimin e përjetshëm për Dajtin, duke lënë në fuqi dënimin me 25 vjet burgim.

 

Top Channel