Pas protestës së djeshme, policia referon në prokurori emrat e 15 protestuesve.

Ata do të hetohen për shkelje të rregullave me lëndët plasëse, protestë e paligjshme dhe kundërshtim të forcave të policisë.

Në protestë, nga përdorimi i lëndëve piroteknike, thuhet në një material që Top Channel e disponon, janë dëmtuar protestuesit: Nikoll Tushe,Filip Jaku, Geg Prenga dhe Petrit Pjetro.

Materialet janë përcjellë për hetime të mëtejshme për shtetasit, E. Klomollari, XH. Marku, H. Hasani, A. Cipi, A. Marxho.

Gjithashtu edhe shtetasit, J. Rama, M. Kurti, A. Malaj, A. Mece, E.Hoxha, E.Hoxha 31 vjec, E. Malaj, S. Ndoja, E. Fusha si dhe M. P i vitlindjes 2001, banues në Lezhë.

Top Channel