Nga kontrollet e ushtruara në terren nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit rezultojnë ngarkesa të ndryshme që nuk plotësojnë kushtet e tregtimit dhe ndaj të cilave janë marrë masa administrative.

Por ka edhe raste të tilla si evidentimi i rasteve të abuzimit në restorante apo në tregje, produkte që nuk plotësojnë asnjë nga kriteret e sigurisë ushqimore.

Cilat janë masat që merret për këto abuzime? Përfaqësuesit e AKU-së në studion e emisionit “në shtëpinë tonë” shprehen se në varësi të rastit është edhe masa që merret ndaj tyre.

Top Channel