Zv/kryeministri Erion Braçe deklaroi edhe emrin e prokurorit që, sipas tij, ka shitur dosjen 339.

Sipas Braçes është Besim Hajdarmataj prokurori që ka marrë në dorë dosjen dhe ka shpërndarë pjesë të saj.

Braçe tha se ky i fundit nuk e ha hetuar materialin që ka marrë nga policia dhe prokurori i Kavajës, Anton Martini.

Top Channel