Ndër njerëzit e fundit që ka komunikuar atë pasdite me Xhindin ka qenë kolegu i tij Stefan Çipa, ish-deputet i Partisë Socialiste.

Sot, pas 10 vitesh, ai rrëfen detaje nga ajo bisedë e fundit.

“Mund të jem ndër njerëzit e fundit që kam komunikuar dhe atë ditë, rreth dy orë para se të ndodhte kam folur në telefon. Nga kto problemet e zonës më ka pyetur, si i ke problemet, e zgjidhe këtë apo atë problem, nuk pashë shqetësim, nuk pashë asnjë gjë”, tregon Stefan Çipa.

Top Channel