Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me prezantimin e një projekti të përfunduar në qytetin e Durrësit. Bëhet fjalë për fushën e plehrave, e cila do të kthehet në një park.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Rama shkruan se vatra e ndotjes në Durrës do të kthehet në park atraksioni për të gjitha moshat.

“Mirëmëngjesi!,

Dhe  me këtë prezantim të projektit tanimë të përfunduar të transformimit të një vatre të stërvjetër ndotjeje e turpi për Durrësin turistik, në një mushkëri të gjelbër e park atraksionesh për të gjitha moshat, ju uroj një ditë të qetë’, shkruan Rama bashkëngjitur videos.

MIRËMËNGJES ?dhe me këtë prezantim të projektit tanimë të përfunduar të transformimit të një vatre të stërvjetër ndotjeje e turpi për Durrësin turistik, në një mushkëri të gjelbër e park atraksionesh për të gjitha moshat, ju uroj një ditë të qetë??‍?‍?‍??

Posted by Edi Rama on Thursday, May 30, 2019

Top Channel