Pas katër letrave publike drejtuar kreut të PD, Lulzim Basha, kryeministri Rama postuar në “twitter” të një shprehej të shkrimtarit rus. Leon Tolstoi.

“Durimi nuk është pritje. S’është të presësh duarkryq. Kjo është përtaci. Durimi është të vazhdosh kur vazhdimi është i vështirë dhe i ngadaltë. Dy luftëtarët më të fuqishëm janë koha dhe durimi”, shrkuan Rama, një mesazh dërguar rivalit politik Basha.

Top Channel