Një 40-vjeçar në Ishull Lezhë është vetë djegur me benzinë dhe si pasojë ka humbur jetën.

Viktima Nikolin Gjolaj është dërguar në morgun e spitalit të Lezhës.

Gjonaj ka qenë i vetëm në banesë kur i ka hedhur vetes benzinë dhe i ka vënë flakën vetes në oborrin e shtëpisë, ndërsa kanë qenë kalimtarët që kanë tentuar ta shpëtojnë, por nuk ia kanë dalë.

Top Channel