Sot është dita kombëtare e fëmijëve jetimë. Më herët edhe presidenti Ilir Meta bëri apel për të treguar më shumë përgjegjshmëri për integrimin e jetimëve, edukimin e arsimimin e tyre.

Me këtë rast edhe Ismail Kadare dhe Helena Kadare kanë organizuar një takim me disa fëmijë.

Top Channel