Të rinjtë demokratë kanë zgjedhur ditën e dielë për të protestuar ndaj pasigurisë ushqimore dhe apatisë së Agjencisë Kombëtare të Ushqimit, në kryerjen e rolit të saj në mbrojtje të konsumatorëve.

Protesta është zhvilluar në Shkozet, pranë godinës së AKU-së.

Mësohet se në drejtim të godinës ata kanë gjuajtur me domate.

Top Channel