Çlirim Gjata deklaroi se Rama po vesh ushtrinë policë dhe të fortët e lagjeve.

Sekretari për Çështjet Ligjore në PD tha: “Ku do gjejë 30 mijë policë qeveria për t’ju kundërvënë popullit”.

Kurse avokati Spartak Ngjela i është kthyer me kundërpyetjen: “Ku do i gjejë PD-ja kamikazët për të prishur zgjedhjet?”

“Revolucioni ka ndodhur në 1997 dhe hyri NATO pa qenë në NATO, jo më sot që jemi anëtar me të drejta të plotë”, shtoi Ngjela.

Top Channel