Avokati Spartak Ngjela ka deklaruar në Open se ka një lëvizje nga ndërkombëtarët dhe së shpejti do të zhvillohen negociata.

Sipas tij, do të ketë bisedime dhe Taulant Balla do të jetë kryenegociator i opozitës.

Top Channel