Policia e Shtetit ka marrë në mbrojtje ambasadorin e OSBE, Borchard, që pas incidentit me parrullën “Borchard turp të kesh”.

Ndërkohë që për ngjarjen policia shoqëroi një studente.

mësohet se studentja e shoqëruar nga policia për parrullwën e shkruar tek shtëpia e ambasadorit të OSBE është kandidate për deputete e LSI-së, si dhe anëtare e Komitetit Drejtues Kombëtar dhe aktive në protesta.

Top Channel