Mes Koresë së Veriut dhe asaj të Jugut ndryshimi nuk është vetëm në pozicionin gjeografik, apo edhe politik. Një ndryshim rrënjësor mes tyre kanë si shoqëria, ashtu edhe infrastruktura e tyre.

Jacob Laukaitis, një i ri nga Lituania, i ka vizituar të dyja shtetet dhe ka fiksuar përmes aparatit fotografik imazhe të objekteve, apo veprimtarive shoqërore që duhet të përfaqësojnë të njëjtën gjë, por që mes tyre ka ndryshimi jashtëzakonisht të mëdha.

Nga fotot dallohet qartë zhvillimi infrastrukturor dhe social i Koresë së Jugut, ndërsa në Korenë e Veriut njerëzit ende duhet të jenë me “uniforma” si për në punë, ashtu edhe për në argëtim.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel