Wake Up/ Ish sekretar i përgjithshëm në Ministrinë e Kulturës reagon për TK

13/05/2019 12:23

Luan Zyka ka qenë drejtues i lartë në Ministrinë e Kulturës gjatë qeverisë Nano, periudhë kur për herë të parë u fol për amortizimin e ndërtesës së Teatrit Kombëtar, një debat që vazhdon dhe sot.

Prej kohësh një grup artistësh, qytetarë dhe përfaqësues të shoqërisë civile bëjnë rezistencë në mbrojtje të teatrit.

Top Channel