Kryeministri Edi Rama në një postim në rrjetin social Twitter, ka lajmëruar se do të dali në një konferencë për shtyp, ditën e sotme, në orën 14:00.

Kryeministri në deklaratën e tij shkruan: “ Në 14:00 me gazetarët për të komunikuar me opinionin publik në këto momente, ku një grupim i dëshpëruar politik orvatet , më kot të imponohet përmes dhunës së verbër, në qorrsokakun pa rrugëdalje të dështimit ku ka hyrë me këmbët e veta. Qetësi dhe vendosmëri për Shqipërinë që duam.”

Këto ishin fjalët e Kryeministrit të vendit, i cili iu drejtohet protestuesve si një grupim i dëshpëruar politik i cili orvatet më kot, i imponuar përmes dhunës së verbuar, në qorrsokakun pa rrugëdalje të dështimit ku ka hyrë me këmbët e veta.

Edi Rama e ka mbyllur këtë lajmërim duke shtuar në fund “qetësi dhe vendosmëri për Shqipërinë që duam.”

 

Top Channel