Protesta/ Meta: Individët të distancohen nga dhuna! Policia të evitojë përdorimin e panevojshëm të dhunës ndaj protestuesve

11/05/2019 22:39

Presidenti Ilir Meta pati një tjetër mesazh, kësaj radhe edhe për protestuesit, edhe për policinë.

“I bëj thirrje sërish të gjithë individëve që të distancohen nga aktet e dhunës dhe Policisë së Shtetit të ruajë qetësinë dhe të evitojë përdorimin e panevojshëm të dhunës ndaj protestuesve”, shprehet Presidenti.

Top Channel