Protestuesit dhe simpatizantët e opozitës së bashkuar në qytetin e Fierit kanë dalë në rrugë, ndërsa kanë bërë thirrje “Rama ik”.

Një çast protestuesit në Fier tentuan të çajnë kordonin e policisë, por më pas çdo gjë është normalizuar.

Krahas bllokimit të rrugëve, simpatizantë të opozitës kanë hapur rrugën për pak kohë duke lejuar kalimin e dy autoambulancave. Teksa simpatizantë dhe anëtarët e opozitës ishin mbledhur të për bllokimin e rrugëve, dy autoambulanca kanë rastisur duke kërkuar kalimin përmes aksit rrugor, i cili po mbahej i bllokuar nga protestuesit.

Top Channel