Pëllumb Aleksi

Ish-nëndrejtor i përgjithshëm i Doganave Shqiptare, Armand Reveli, është emëruar si drejtori i ri i Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë.

Reveli zëvendëson kështu drejtorin e komanduar, Pëllumb Aleksi, i cili tashmë do të mbajë detyrën e shefit të Departamentit.

Lajmi vjen pas skandalit me ushqimet të publikuar në Top Story.

Top Channel