Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka reaguar për arrestimin e dy personave në lidhje me vrasjen e vëllezërve, Bilali.

Ai ka theksuar se ky është një tjetër hap drejt një Shkodre të qetë.

Lleshaj, në twitter:

Zbardhja e vrasjes së dyfishtë të datës 30 mars në Shkodër është një tjetër hap drejt një Shkodre të sigurt, të qetë dhe të hijshme.

Përgëzime për Policinë dhe Prokurorinë

Top Channel